Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (94- ESPECTACLES I CONFERÈNCIES)

Novetat!!
Cercatapes Musical
Logo de l'activitat Cercatapes Musical

Dijous de 19 h a 20.30 h

1 d'octubre de 2020

Espai: Exterior

Si has vingut al Cercatapes Musical en edicions anteriors, compte! que hem fet canvis... Enguany ens dividirem desde l'inici en 4 grups reduïts i cada grup iniciarà la ruta des d'un dels 4 bars participants. A cada bar tindreu un lloc reservat on podreu tastar les seves tapes delicioses, alhora que gaudiu de 4 concerts diferents! Amb Alcalá Trio, DJ d’Electroswing Club Barcelona, Helena Camps i Rai Paz i Pausa Jazz Trio. Recorregut circular: Agreste de Fabio & Roser – Café Carmel – Reencuentro - Els colors de l’Eva

Preu: Gratuït

Dijous
01/10/2020
Novetat!!
JAZZ TAST DE VERMUT
Logo de l'activitat JAZZ TAST DE VERMUT

Diumenge de De 12 a 13.30 h

4 d'octubre de 2020

Espai: Exterior

Atenció! Enguany el vermut musical tindrà lloc a la terrassa del bar Els Colors de l'Eva, Biblioteca Juan Marsé.

Preu: Gratuït

Diumenge
04/10/2020

Programació de tallers

Davant la situació actual i seguint les indicacions rebudes s'ha dissenyat una part de la programació de tallers i activitats presencials i una altra en línia per a fer des de casa. En cas de força major, derivada de la crisi sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que us heu inscrit per realitzar-la de forma presencial, aquesta s’adaptarà per a què pugui realitzar-se de forma virtual i des de qualsevol dispositiu amb accés a internet.

Inscripcions als tallers i activitats

Totes les activitats i tots els tallers requereixen inscripció previa. El període d'inscripció als tallers serà del 21 fins al 30 de setembre. Per inscriure't a les activitats cal fixar-se en el període d'inscripcions de cada activitat.

Abans d'inscriure't.

Les inscripcions són personals i intransferibles. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les persones inscrites han d'estar donades d'alta al sistema amb un DNI i un correu electrònic propi.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL, SERVEIS CULTURALS (B60641925) | Bruc, 88. 1 er. 08009 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CARMEL

Santuari, 27
08032 Barcelona
93 256 33 33
cccarmel@qsl.cat

Logo Miram Cloud