Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (94- ESPECTACLES I CONFERÈNCIES)

Novetat!!
MOCADES I PLUJA D'ESTELS
Logo de l'activitat MOCADES I PLUJA D'ESTELS

Dissabte 15 de maig de 20,15 A 21 h

15 de maig de 2021

Espai: Institut escola Coves d'en Cimany

Mocades Espectacle de teatre físic i humor absurd Amb PUNTMOC Sabeu que és el doblatge de cine? Doncs us assegurem que mai heu vist fer doblatge com ho fan els de Puntmoc! Originals i sorprenents! Gaudirem del cine clàssic mut però des d'una mirada moderna, molt gamberra i sobretot, molt humorística! i un THE END de pel·lícula acabarem girant el món del revés i les estrelles cauran des del Cel del Carmel... amb DIABLES DEL CARMEL

Preu: Gratuït

Dissabte
15/05/2021
Novetat!!
REVELACIONS A LA LLUM DEL CREPUSCLE
Logo de l'activitat REVELACIONS A LA LLUM DEL CREPUSCLE

Divendres 14 de maig de 19,00 a 20,30 h

14 de maig de 2021

Espai: Jardins de la Granja Vella Martí Codolar

Doblatge ? Versió original ? Xerrada-experiència on posarem sobre la taula els pros i contres del doblatge i de la versió original. Amb l’Anna Lati, el Noel Puigdollers, del cine-club del Diable de Martorell, l’Anna Morancho de l'Associació Discapacitat Visual Catalunya B1+B2+B3 i l’Aurora Depares de Video Instan, primer videoclub d’Espanya. I un THE END amb Bandes Sonores interpretades per l’Elba Blanco i la Júlia Ginesi de la Jam Session.

Preu: Gratuït

Divendres
14/05/2021
Novetat!!
TARDA EN VERSIÓ ORIGINAL 19,00 h
Logo de l'activitat TARDA EN VERSIÓ ORIGINAL 19,00 h

Dissabte 15 de maig de 19 a 20.00 h

15 de maig de 2021

Espai: Plaça Salvador Allende

La plaça Salvador Allende es convertirà en un estudi de doblatge on haureu de fer un seguit d'accions i proves que us convertiran en actors i actrius de doblatge per un dia, tot amb molt d'humor i il·lusió, amb l’Emma Bassas i els veïns i veïnes del barri del Carmel.

Preu: Gratuït

Dissabte
15/05/2021

Programació de tallers

Davant la situació actual s'han dissenyat dues tipologies de tallers. TIPUS A: presencials en cas de restriccions a causa de la crisi sanitària, passarien a fer-se en línia. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció. TIPUS B: exclusivament presencial. Aquests tallers es duran a terme sempre i que les circumstàncies permetin fer-los de forma presencial. Si arribat el moment, a causa de la crisi sanitària, no els podem donar continuïtat, ajornarem les sessions fins que els puguem reprendre dins el mateix trimestre. Per això els plantegem en períodes de 3 sessions, per minimitzar la recuperació de sessions.

Inscripcions als tallers i activitats

Totes les activitats i tots els tallers requereixen inscripció previa. El període d'inscripció als tallers TIPUS A serà del 15 al 28 de març. El 1r període d'inscripció als tallers TIPUS B serà del 15 al 28 de març. El 2n període d'inscripció als tallers TIPUS B serà del del 12 al 21 d' abril. El 3r període d'inscripció als tallers TIPUS B serà del 3 al 12 de maig . Per inscriure't a les activitats cal fixar-se en el període d'inscripcions de cada activitat.

Abans d'inscriure't

Les inscripcions són personals i intransferibles. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les persones inscrites han d'estar donades d'alta al sistema amb un DNI i un correu electrònic propi.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL, SERVEIS CULTURALS (B60641925) | Bruc, 88. 1 er. 08009 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CARMEL

Santuari, 27
08032 Barcelona
93 256 33 33
cccarmel@qsl.cat

Logo Miram Cloud