Logo del centre cívic

Perfil d'usuari

Dades personals

Any    Mes    Dia  

Seguretat

Tractament de dades

D’acord amb la normativa de protecció de dades us informem que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona (dins el fitxer Gestió i ús d’equipaments, locals i espais municipals) ) per a la gestió de les activitats del centre cívic a les que participa com a inscrit.

Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets sobre les mateixes. Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i sobre protecció de dades a www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades.

Les seves dades restaran en actiu fins que sol·liciteu la baixa de les mateixes.

CONDICIONS GENERALS

  • Acabes de donar-te d'alta a la pàgina web que et permetrà matricular-te als tallers del centre cívic Carmel durant el període destinat a les matrícules online.
  • La inscripció es farà efectiva un cop hagueu abonat l’import corresponent. El pagament es pot fer en efectiu o amb targeta de crèdit.
  • Per tal de poder rebre la devolució voluntària de l’import del taller, heu de notificar la baixa com a data màxima abans de l’inici de la segona sessió, independentment de si heu realitzat la primera o no. Un cop transcorregut aquest període de temps, ja no es retornarà sota cap concepte l’import del taller. No es farà devolució dels suplements en concepte de material.
  • Podeu realitzar un canvi de taller o d’horari com a data màxima abans de l’inici de la segona sessió, independentment de si heu realitzat la primera o no i sempre que hi quedin places disponibles.
  • En els tallers puntuals no es realitzen devolucions voluntàries.
  • El Centre es reserva el dret de suspendre els tallers que no tinguin un nombre mínim de persones inscrites o per qualsevol altre motiu que afecti al bon funcionament de l’activitat. En aquest cas, es retornarà l’import abonat i els suplements de material.
  • El Centre Cívic et farà arribar informació periòdicament de les activitats, tallers i serveis que realitza en el format escollit (via correu postal o via correu electrònic).
  • Pots consultar altres activitats i serveis del Centre Cívic a través de la nostra pàgina web https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/carmel o estar informats al moment a través del nostre Facebook.
  • Si vols rebre atenció en persona ens trobes els dilluns, dimecres, dijous i divendres de 9 a 21,30 h, els dimarts de 9 a 14 h i de 16 a 21,30 h i els dissabtes de 10 a 14 h. Per telèfon al número 93 2563333.

Vols rebre informació?Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL, SERVEIS CULTURALS (B60641925) | Balmes 316 entresòl 1a (08006) Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CARMEL

Santuari, 27
08032 Barcelona
93 256 33 33
cccarmel@qsl.cat

Logo Miram Cloud